Bamboe vloeren zijn goed of houten vloeren zijn goed

- Sep 11, 2019-

Slijtvastheid

De slijtvastheid van de vloer hangt voornamelijk af van de hardheid van het oppervlaktemateriaal. Bamboe is de moeilijkste in de plant. Het heeft een hoge slijtvastheid en is hetzelfde als andere soorten vloeren. De intuïtieve slijtvastheid hangt vooral af van de slijtvastheid van de oppervlakteverf. . Samengestelde houten vloeren en laminaatvloeren voegen aluminiumoxide toe aan het oppervlak en de slijtvastheid is groot. De slijtvastheid van de massief houten vloer hangt af van de slijtvastheid van de oppervlakteverf.

Weerstand tegen vervorming

Bamboe is een grove vezelstructuur met rechte vezels die minder gevoelig zijn voor vervorming en vervorming. De buigsterkte is over het algemeen 2-3 keer die van houten vloeren. De vochtbehandeling van de bamboevloer is minder uniform en minder dan de houten vloer en de droge krimpcoëfficiënt is laag. De houten vloervezels zijn ingewikkeld gerangschikt en kunnen gemakkelijk worden gedraaid en vervormd. Nadat de houten vloer en de bamboevloer 24 uur met water waren doordrenkt, was de expansievervormingssnelheid van de houten vloer tweemaal die van de bamboevloer.

Tolerantie

De bamboe zelf heeft de juiste elasticiteit, die de zwaartekracht van de voet kan verminderen en vermoeidheid tot op zekere hoogte kan elimineren. Composiet laminaat is in principe niet taai, terwijl massief houten vloeren comfortabeler aanvoelen.

Prijs verhouding

Vanwege de korte rotatieperiode van bamboe kan het in 4-6 jaar als grondstof worden gebruikt, dus de prijs van bamboevloeren is slechts 1/2 van die van massief houten vloeren. De prijs van bamboevloeren op de nationale markt is 120-250 yuan / vierkant. Hout is een niet-hernieuwbare grondstof met een rotatieperiode van meer dan tien jaar en nationaal beleid beperkt houtrotatie. Als een gewoon gezin een houten vloer wil kiezen, verhoogt dit op zijn minst de kosten van meer dan 2.000 yuan. De prijs van massief houten vloeren op de nationale markt is 250-400 yuan / vierkant.

Bamboo Bathtub Caddy Tray Bath Tray Bath Caddy with Waterproof Bath Pillow 2