Bamboe vloeren classificatie

- Sep 04, 2019-

Volgens het materiaal: kan over het algemeen worden verdeeld in bamboe vloeren en bamboe houten vloeren. Op kleur: verdeeld in natuurlijke kleur en kunstmatige lakkleur.

Volgens de structuur: massieve bamboe vlakke druk natuurlijke vloer, massieve bamboe zijdruk carbon kleur vloer, stevige bamboe midden horizontale plaat, bamboe en hout composiet vloer, zware bamboe vloer en ga zo maar door.

Massief bamboe naturel plat standaardbord

Vlakke druk: 16 mm brede bamboestrips zijn horizontaal verdeeld en drie lagen zijn heet geperst.

Natuurlijke kleur: zacht melkachtig geel, ingelegd met gouden nerven, volledig lichaam, helder, solide bamboedisplay.

Massief bamboe carbon kleur zijdruk standaard bord

Zijdruk: 4 mm dikke bamboestrip zijkant hitte-verzegeld, de textuur van het zijdrukeffect is glad en soepel, elegant en stijlvol.

Verkoolde kleur: het bamboestuk wordt verkoold tot een vlakke en elegante koffiekleur door hoge temperatuur en hoge druk, en de verkoolde kleur is een thuiskleur.

Massieve bamboe plaat in horizontale kleur met koolstofdruk

Gemiddeld en horizontaal: wanneer drie lagen heet worden geperst, zijn de bovenste en onderste lagen verticaal gerangschikt en is de middelste laag horizontaal gerangschikt om vloerspanning te elimineren en een hogere stabiliteit te hebben. Het is geschikt voor de productie van breedbord breed bord, en het is meer integraal wanneer het in een groot gebied wordt verhard.

3